POLITICĂ DE CONFIDENȚIALITATE PRIVIND PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

            Ne angajăm să vă respectăm confidențialitatea datelor, având la baza toate legile și reglementările aplicabile protecției datelor, inclusiv Regulamentul General privind Protecția Datelor (UE) 2016/679 („GDPR”).

Prezenta politică urmărește să vă ofere informații cu privire la datele cu caracter personal pe care le colectăm de la dumneavoastră si/sau pe care ni le puneți la dispoziție și modul în care vor fi prelucrate de noi în contextul utilizării paginii de internet, www.abundenta.org dar nu numai.

I. Informații generale
Cine suntem?

Operatorul datelor cu caracter personal este Leia Business SRL , o societate română, cu sediul în str. Virgiliu, nr. 2, Râmnicu Valcea, România. 

 

II. Categoriile de date cu caracter personal prelucrate

 

II.1. Dacă sunteți client al abundenta.org, se vor prelucra datele dumneavoastră cu caracter personal, cum ar fi nume şi prenume, telefon, adresa de e-mail, adresa de facturare, adresa de livrare, date referitoare la modul în care utilizați portalul www.abundenta.org, de exemplu comportamentul/preferinţele/obişnuințele dumneavoastră în cadrul abundenta.org, precum și orice alte categorii de date pe care le furnizați în mod direct în contextul creării contului de utilizator, în contextul plasării unei comenzi prin abundenta.org sau în orice alt mod care rezultă din utilizarea.

Dacă pentru a vă crea cont de utilizator în abundenta.org, utilizați contul dumneavoastră de Facebook sau Google, se va prelucra următoarele date publice de profil afişate de aplicaţiile respective: nume utilizator, adresa de e-mail. În cazul în care alegeți să vă creați cont de utilizator doar înainte de a finaliza comanda unui produs disponibil pe abundenta.org, se va solicita adresa dumneavoastră de e-mail în baza căreia va fi creat automat un cont. În cazul în care nu finalizați comanda, adresa de e-mail și celelalte date furnizate nu vor fi stocate de Leia Business, iar contul creat va fi șters automat.

 

II.2. Dacă sunteți vizitator al portalului abundenta.org, vom prelucra datele dumneavoastră cu caracter personal pe care le furnizați în mod direct în contextul utilizării abundenta.org, cum ar fi datele pe care le furnizați în cadrul formularului pentru  întrebări sau reclamații, în măsura în care îl completați.

 

II.3. Dacă aplicați pentru un job în cadrul Leia Business în calitate de candidat, prin accesarea secțiunii Cariere disponibilă pe abundenta.org, se va prelucra date personal pe care le furnizați în acest context, cum ar fi nume, prenume, adresa de e-mail, telefon, experință precum și orice alte date incluse în documentele pe care alegeți să le încărcați în această secțiune.

 

II.4. Dacă sunteți persoană de contact a Partenerilor sau potențialilor Parteneri, Leia Business prelucrează datele dumneavoastră de contact, cum ar fi nume și prenume, adresă de e-mail și telefon pe care le furnizați în contextul inițierii sau desfășurării relației contractuale cu Partenerii sau potențialii Parteneri. 

 

III. Scopurile și temeiurile de prelucrării

 

III.1. Dacă sunteți client al abundenta.org, Leia Business prelucrează datele dumneavoastră cu caracter personal in urmatoarele scopuri, avand urmatoarele temeiuri:

 

a. Scop: pentru desfășurarea relației contractuale dintre dumneavoastră şi abundenta.org, respectiv pentru preluarea, validarea, expedierea şi facturarea comenzii plasate pe abundenta.org, informarea dumneavoastră asupra stării comenzii, organizarea returului de produse comandate etc.

Temei: Prelucrarea datelor dumneavoastră în acest scop are la bază contractul încheiat între dumneavoastră și Leia Business, definit în cuprinsul Termenelor și Condițiilor. Furnizarea datelor dumneavoastră cu caracter personal este necesară. Refuzul furnizării datelor poate avea drept consecință imposibilitatea derulării raporturilor contractuale dintre dumneavoastră și Leia Business.

 

b. Scop: pentru a veni in intampinarea dumneavoastra, putem prelucra datele furnizate cu scopul de a raspunde la întrebările, solicitările sau reclamațiile dumneavoastră în funcție de canalul de comunicare prin care ne contactați.

În situatia utilizării serviciului Call-Center pus la dispoziția clientilor si raportat la sesizarea/ solicitarea adresata, vor prelucra datele tale cu caracter personal.

 

Temei: Leia Business prelucrează datele tale în scopul primirii și gestionării sesizărilor sau solicitărilor tale, în baza interesului legitim de a asigura un serviciu eficient de Relații Clienți.

 

c. Scop: Leia Business prelucrează datele tale și pentru documentarea modului în care au fost gestionate sesizările, solicitările sau reclamatiile tale și pentru îmbunătățirea serviciilor, respectiv pentru realizarea de analize, inclusiv statistice (ex: se realizează analize cu privire la numărul sesizărilor primite într-un anumit interval de timp, obiectul sesizărilor și rapiditatea soluționării lor).

 

Temei: Prelucrarea datelor în aceste scopuri se realizează pe baza intereselor legitime ale Leia Business/

Abundenta.org de a lua măsurile necesare pentru protejarea drepturilor lor și de a putea anticipa nevoile clienților și ajusta serviciul de Relații Clienți astfel încât acesta să fie cât mai eficient.

 

d. Scop: pentru îndeplinirea obligațiilor legale care incumbă Leia Business în contextul serviciilor prestate prin intermediul abundenta.org, inclusiv a obligațiilor în materie fiscală, precum și în materie de arhivare.

 

Temei: Prelucrarea datelor dumneavoastră pentru acest scop este necesară în baza unor obligații legale. Furnizarea datelor dumneavoastră în acest scop este necesară. Refuzul furnizării datelor poate avea drept consecință imposibilitatea Leia Business de a respecta obligațiile legale care îi revin și deci în imposibilitatea de a vă oferi serviciile prin abundenta.org.

 

e. Scop: în scopul comunicarii unor materiale comerciale, newslettere si/sau alerte din partea societatii, constand in informatii cu privire la ofertele de produse/servicii, invitatii de a participa la campanii si loterii, studii, chestionare, sondaje de opinie, vouchere si/sau tichete cadou oferite in zile onomastice transmise prin posta electronica (e-mail, sms) si/sau apel telefonic, în principal, în vederea îmbunătăţiri experienței oferite pe abundenta.org.

 

Temei: Prelucrarea datelor dumneavoastră pentru acest scop are la bază consimțământul dumneavoastră, dacă alegeți să-l furnizați.

Vă puteți exprima consimțământul pentru prelucrarea datelor în acest scop prin bifarea căsuței corespunzătoare de la momentul creării contului, sau ulterior creării contului, la secțiunea Informațiile contului meu. Pentru dezabonarea de la primirea unor astfel de comunicări comerciale puteți folosi opţiunea de la finalul fiecărui e-mail conţinând comunicări comerciale. În plus, puteți să vă dezabonați prin accesarea secțiunii Informațiile contului meu.

Furnizarea datelor dumneavoastră în acest scop este voluntară. Refuzul furnizării consimțământului pentru prelucrarea datelor dumneavoastră în acest scop nu va avea urmări negative pentru dumneavoastră.

 

f. Scop: în scopul efectuării diverselor analize, raportări privind modul de funcționare a abundenta.org, realizarea de profiluri de preferinţe de consum, în principal, în vederea îmbunătăţiri experienței oferite pe abundenta.org.

 

Temei: Prelucrarea datelor dumneavoastră pentru acest scop are la bază interesul legitim al Leia Business de a îmbunătății permanent experiența clienților pe abundenta.org. Furnizarea datelor dumneavoastră în acest scop este voluntară. Refuzul furnizării datelor pentru acest scop nu va avea urmări negative pentru dumneavoastră.

g. Scop: în scopul participarii la sondajele sau studiile noastre de piață, la anchetele privind gradul de satisfacție a clientului sau când ne furnizați feedback cu privire la produsele și serviciile noastre

 

Temei: Prelucrarea datelor dumneavoastră pentru scopul de mai sus se va realiza doar in baza consimțământul dumneavoastră, daca alegeti sa ni-l furnizati. Participarea dumneavoastră la astfel de sondaje sau studii de piață este voluntară. În consecință, este alegerea dumneavoastră dacă ne furnizați sau nu datele prin completarea formularelor de participare de pe site-ul nostru sau alte formulare similare furnizate în cadrul respectivelor sondaje sau studii. 

 

III.2. Dacă sunteți vizitator al www.abundenta.org, Leia Business prelucrează datele dumneavoastră cu caracter personal astfel:

 

a. Scop: pentru activităţi de marketing direct, respectiv pentru transmiterea, prin intermediul mijloacelor de comunicare la distanţă (de exemplu, e-mail), de comunicări comerciale privind produsele şi serviciile oferite de Leia Business, prin abundenta.org Ca regulă generală, aceste date cu caracter personal vor fi prelucrate în scopuri de marketing direct doar cu consimțământul dumneavoastră și prin utilizarea canalelor electronice de comunicare. Cu toate acestea, în măsura în care ne-ați comunicat adresa dumneavoastră de e-mail cu ocazia achiziționării unui produs sau serviciu de la noi, putem folosi adresa de e-mail, în conformitate cu prevederile legale în vigoare care ne permit să vă transmitem comunicări comerciale cu privire la produse sau servicii similare, pe baza interesului nostru legitim în acest sens; în acest caz, la obținerea adresei de e-mail de la dumneavoastră și ulterior, odată cu fiecare mesaj de marketing pe care vi-l putem trimite, vă vom oferi posibilitatea de a vă opune acestei utilizări a adresei de e-mail (dezabonare).

 

Temei: Prelucrarea datelor dumneavoastră pentru acest scop are la bază consimțământul dumneavoastră, dacă alegeți să-l furnizați.

Vă puteți exprima consimțământul pentru prelucrarea datelor în acest scop prin completarea și bifarea căsuței corespunzătoare din formularul pentru abonarea la newsletter disponibil pe abundenta.org. Furnizarea datelor dumneavoastră în acest scop este voluntară. Refuzul furnizării consimțământului pentru prelucrarea datelor dumneavoastră în acest scop nu va avea urmări negative pentru dumneavoastră.

 

b. Scop: pentru rezolvarea plângerilor, reclamaţiilor şi pentru a monitoriza traficul și a îmbunătăţii experiența dumneavoastră oferită pe abundenta.org.

 

Temei: Prelucrarea datelor dumneavoastră pentru acest scop are la bază interesul legitim al Leia Business de a asigura funcționarea corectă a abundenta.org, precum și pentru a îmbunătății permanent experiența vizitatorilor abundenta.org, inclusiv prin soluționarea diferitelor întrebări sau reclamații.

Furnizarea datelor dumneavoastră în acest scop este voluntară. Refuzul furnizării datelor pentru acest scop nu va avea urmări negative pentru dumneavoastră.

III.3. Dacă alegeți să aplicați la un job prin abundenta.org si/sau orice alt canal online pe care Leia Business desfasoara activitati specifice de recrutare si resurse umane (ex: platforme de socializare-Facebook, Linkedin, diverse platforme de recrutare online, etc), în calitate de candidat, Leia Business va prelucra datele dumneavoastră cu caracter personal astfel:

 

a. Scop: pentru desfășurarea activităților specifice de recrutare pentru anumite posturi vacante în cadrul Leia Business.

 

Temeiuri: Prelucrarea datelor dumneavoastră pentru acest scop are la bază consimtamantul candidatului potrivit prevederilor art. 6 lit. a din Regulamentul 679/2016, manifestat neechivoc prin depunerea aplicatiei pentru pozitiile deschise in cadrul Leia Business. Furnizarea datelor dumneavoastră în acest scop este voluntară. Refuzul furnizării datelor poate avea drept consecință imposibilitatea Leia Business de a vă avea în vedere în procesul de recrutare pentru diferite posturi.

 

b. Scop: pentru desfasurarea activitatilor specifice de recrutare realizate prin intermediul unui asistent virtual (chat) accesibil in cadrul sectiunii Cariere din website, functionand strict ca un canal suplimentar de recrutare si programare interviuri cu potentialii candidati.

 

Temei: Prelucrarea datelor dumneavoastră pentru acest scop are la bază consimtamantul candidatului potrivit prevederilor art. 6 lit. a din Regulamentul 679/2016, manifestat neechivoc prin depunerea aplicatiei pentru pozitiile deschise in cadrul Leia Business. Furnizarea datelor dumneavoastră în acest scop este voluntară. Refuzul furnizării datelor poate avea drept consecință imposibilitatea Leia Business de a vă avea în vedere în procesul de recrutare pentru diferite posturi.

În cazul în care nu veti fi selectat pentru postul la care ati aplicat, Leia Business poate continua să prelucreze datele tale pentru a va avea în vedere și pentru alte posturi vacante similare cu cel pentru care ati aplicat inițial.

 

III.4. Dacă sunteți persoană de contact a Partenerilor sau potențialilor Parteneri, Leia Business prelucrează datele dumneavoastră cu caracter personal astfel:

 

a. Scop: pentru inițierea sau desfășurarea relației contractuali dintre Leia Business și Parteneri sau potențiali Parteneri inclusiv prin utilizarea unor platforme de lucru (ex: C4Partners) si/sau prin intermediul unor parteneri contractuali mandatati expres in acest sens (ex: Elicom Call-Center)

 

Temei: Prelucrarea datelor dumneavoastră pentru acest scop are la bază interesul legitim al Leia Business de a iniția și desfășura relațiile contractuale în contextul oferirii serviciilor pe abundenta.org. Refuzul furnizării datelor pentru acest scop poate avea drept consecințe imposibilitatea Leia Business de a-și desfășura activitatea.

 

III.5. Daca sunteti potential Partener si doriti sa desfasurati activitate în regim de franciza, sau daca va doriti parteneriat, Leia Business va prelucra datele dumneavoastră cu caracter personal astfel:

 

a. Scop: pentru inițierea, verificarea eligibilitatii si desfășurarea relației contractuale dintre Leia Business și potențiali Parteneri colaboratori, fie in vederea preluarii unui magazin in sistem de franciza clasica, fie prin incheierea unui contract in sistem de Mandat, prin care un partener isi creaza o companie pentru a opera magazinul cu proprii sai angajati. Furnizarea datelor dumneavoastră în acest scop este voluntară, insa refuzul furnizării datelor poate avea drept consecință imposibilitatea Leia Business de a vă avea în vedere în procesul de selectie pentru un potential parteneriat.

Pe baza informatiilor primite, generăm rapoarte de management și statistici în format agregat, care nu vă identifică în mod individual. Acest lucru ajută Leia Business să optimizeze și să adapteze serviciile si oportunitatile de colaborare oferite Partenerilor fără identificarea acestora.

 

Temei: Prelucrarea datelor dumneavoastra pentru acest scop se realizeaza avand la baza realizarea demersurilor necesare incheierii contractului dintre dumneavoastra si Leia Business (de ex., in cazul partenerilor care doresc sa colaboreze în regim de franciza sau sa preia in gestiune un magazin fiind vorba de contractul de colaborare specific) dar si interesul legitim al Leia Business de a evalua serviciile oferite partenerilor nostri si de a ne îndeplini angajamentele contractuale față de acestia.

 

III. 6. Dacă sunteți vizitator al magazininului Abundenta.org, vom prelucra datele dumneavoastră In urmatoarele scopuri: 

 

a. Scop: în scop de monitorizare a traficului din magazine în context de studii si marketing.

 

Temei: Prelucrarea datelor dumneavoastră pentru acest scop are la bază interesele legitime de marketing ale Leia Business.”

 

IV. Navigarea pe site-ul web. Utilizarea cookie-urilor
Atunci când vizitați site-ul nostru web, putem utiliza cookie-uri pentru a colecta informații cu caracter tehnic care pot identifica utilizatorul, cum ar fi adresa IP, tipul de browser de internet folosit pentru navigarea pe site-ul nostru web, sistemul dumneavoastră de operare, denumirea domeniului sau gazda domeniului prin intermediul căruia utilizatorul navighează pe site-ul web.

Principalul scop al utilizării cookie-urilor este să vă ajute să aveți parte de o experiență de navigare îmbunătățită și, de asemenea, în scopuri de publicitate, pentru a vă putea oferi un conținut individualizat și adaptat intereselor și preferințelor dumneavoastră. Drept urmare, în măsura în care v-ați exprimat acordul cu privire la utilizarea diferitelor categorii de cookie-urilor, le vom utiliza pentru a vă oferi o experiență personalizată și relevantă de navigare pe site-ul nostru web și pentru a înțelege modul în care interacționați cu conținutul nostru publicitar.

Pentru mai multe informații despre utilizarea cookie-urilor pe acest site web și scopurile în care acestea sunt utilizate, precum și cu privire la posibilitățile de a controla și/sau dezactiva cookie-urile, vă rugăm să consultați Politica noastră privind cookie-urile, accesibila la urmatoarea adresa: https://abundenta.org/enable-cookies.

 

V. Durata pentru care vă prelucrăm datele
Ca principiu, Leia Business va prelucra si va stoca datele dumneavoastră cu caracter personal doar pe perioada de timp necesară pentru atingerea scopurilor de prelucrare expuse mai sus, cu respectarea în același timp a cerințelor legale în vigoare, precum și a duratelor menționate mai sus. În cazul în care, după expirarea duratei stabilite, Leia Business va stabili că are un interes legitim sau o obligație legală de a prelucra în continuare datele dumneavoastră cu caracter personal în alte scopuri, veți fi informați în mod corespunzător în acest sens. Estimăm că activitățile de prelucrare detaliate mai sus vor necesita stocarea datelor cu caracter personal fie pentru (i) perioada prevăzută de lege; sau (ii) o perioadă determinată, reportata la scopurile si nevoile Leia Business. Cu toate acestea, în acest caz, vă informam că orice prelucrare a datelor va înceta după primirea solicitării dvs., că anumite date sau toate datele dumneavoastră vor fi eliminate;

În cazul în care sunteți client, vom prelucra datele dumneavoastră pe întreaga durată a raporturilor contractuale și ulterior conform politicilor interne ale Leia Business, respectiv pe durata necesară îndeplinirii obligaţiilor legale care revin în sarcina Leia Business (de exemplu, în cazul documentelor justificative financiar-contabile pentru care termenul de păstrare prevăzut de lege este de 10 ani de la data încheierii exerciţiului financiar în cursul căruia au fost întocmite).

În situaţia în care sunteți client și vă exercitați opțiunea de ştergere a contului de utilizator, prin apăsarea butonul Ștergere cont din secțiunea Informațiile contului meu, Leia Business/Abundenta.org va interpreta această acțiune ca opțiunea dumneavoastră de a vă dezabona de la primirea de comunicări comerciale prin care vă ținem la curent despre produsele și serviciile oferite prin abundenta.org. În acest sens, dacă alegeți să vă ștergeți contul de utilizator, nu vă vom mai trimite e-mailuri de acest gen. Totuși, dorim să vă informăm că ștergerea contului nu va avea ca efect automat ștergerea tuturor datelor dumneavoastră cu caracter personal. În cazul în care doriți să nu vă mai fie prelucrate datele cu caracter personal sau dacă doriți ștergerea datelor, vă puteți exercita drepturile detaliate la punctul VII de mai jos. În cazul în care solicitați ştergerea contului, însă pe acel cont există cel puţin o comandă activă, cererea de ştergere a contului va putea fi înregistrată numai după livrarea produselor şi finalizarea ultimei comenzi active.

In ceea ce privesc prelucrarea datelor referitoare la sesizările, solicitările sau reclamatiile dumneavoastra, inclusiv înregistrarea audio a apelului, acestea vor fi stocate pentru o durată de cel mult 3 ani. Această durată va fi depășită exclusiv în cazurile expres prevăzute de lege sau dacă este necesar pentru protejarea drepturilor Leia Business.

Dacă vă retrageți consimțământul pentru prelucrarea datelor în scop de marketing, Leia Business va înceta de îndată prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal în acest scop, fără însă a afecta prelucrările desfășurate de Leia Business/ Abundenta.org pe baza consimțământului exprimat de către dumneavoastră înainte de retragerea acestuia.

În cazul în care alegeți să aplicați la un job pe abundenta.org, în calitate de candidat, va păstra datele cu caracter personal atât cât este necesar pentru desfasurarea procesului de recrutare. În cazul în care nu sunteți selectat pentru poziția pentru care ați aplicat, Leia Business va pastra datele candidaților respinși (i) pentru a documenta modul de desfășurare a procesului de recrutare, apărarea/ exercitarea / constatarea drepturilor Leia Business în justiție si (ii) pentru utilizarea ulterioară a CV-urilor / candidaturilor în cadrul altor procese de recrutare, ulterioare celor în cadrul cărora au fost colectate dar nu mai mult de 3 ani de la data la care ați furnizat datele

În cazul în care sunteți persoană de contact a Partenerilor sau potențialilor Parteneri ai Leia Business, datele dumneavoastră cu caracter personal vor fi prelucrate pe durata necesară pentru încheierea / executarea contractului și ulterior potrivit politicilor interne și obligațiilor legale, inclusiv cele privind arhivarea.

În situatia in care sunteti potential Partener si doriti sa desfasurati activitate în regim de franciza, sau daca va doriti sa preluati in gestiune unul din magazinele noastre, datele dumneavoastră cu caracter personal vor fi prelucrate pe durata necesară pentru încheierea / executarea contractului și ulterior potrivit politicilor interne și obligațiilor legale, inclusiv cele privind arhivarea.

În cazul în care sunteți vizitator al magazinelor Leia Business și datele dumneavoastră sunt captate prin sistemul de monitorizare a traficului în context de marketing, durata de păstrare a informațiilor ca date cu caracter personal este de până în 100 de milisecunde.

Odată ce perioada de prelucrare indicată mai sus expiră, iar Societatea nu mai are motive legale sau legitime de a prelucra datele dumneavoastră cu caracter personal, datele vor fi șterse în conformitate cu procedurile acesteia, care pot implica arhivarea, anonimizarea sau distrugerea acestora.

VI. Dezvăluirea datelor cu caracter personal
Pentru a atinge scopurile descrise mai sus, Societatea utilizează serviciile mai multor parteneri contractuali. Acestia au calitatea de persoane împuternicite, cum ar fi furnizorii de servicii de telecomunicatii la care apelam pentru transmiterea mesajelor SMS/e-mail, agentii de media din Romania, iar acestora le pot fi furnizate, in anumite circumstante datele dumneavoastră cu caracter personal pentru a fi utilizate în limitele obligațiilor pe care și le-au asumat față de Leia Business. Datele cu caracter personal pe care le divulgăm către persoanele împuternicite de noi, sunt limitate la informațiile cu caracter personal minime care sunt necesare pentru prestarea respectivelor servicii și le solicităm acestor să nu utilizeze datele cu caracter personal în niciun alt scop. Depunem toate eforturile pentru a ne asigura că toate entitățile cu care lucrăm stochează datele dumneavoastră strict pentru perioada de care au nevoie pentru atingerea scopurilor si în condiții de siguranță și securitate. Datele cu caracter personal indicate mai sus pot fi puse la dispoziție sau transmite către terți ori către autoritățile publice centrale/locale, în următoarele cazuri exemplificativ enumerate:

În scopul navigării pe site-ul web și în scopuri referitoare la utilizarea cookie-urilor, putem transmite datele cu caracter personal către furnizori de servicii de analiză și de motoare de căutare pentru ca aceștia să furnizeze servicii de întreținere a site-ului nostru web;
În situațiile în care această comunicare ar fi necesară pentru atribuirea de premii sau alte facilități clienților, obținute ca urmare a participării lor la diverse campanii promoționale organizate de către Leia Business prin abundenta.org;
Pentru a răspunde întrebărilor, solicitărilor sau reclamațiilor dumneavoastră, putem distribui datele dumneavoastră cu caracter personal către furnizorii noștri de servicii de centru de apel;
Pentru organizarea și gestionarea campaniilor promoționale, precum și pentru analizarea eficacității acestora, putem distribui datele dumneavoastră cu caracter personal către agenții de publicitate și marketing sau agenții de media digitală sau agenții de rețele de socializare;
Pentru comunicările de marketing direct, putem transmite datele cu caracter personal către agențiile de publicitate și marketing care realizează comunicarea în numele nostru;
Pentru realizarea de sondaje sau studii de piață, anchete privind gradul de satisfacție a clientului sau pentru a obține feedback de la clienții noștri cu privire la produsele și serviciile noastre, putem distribui datele cu caracter personal către furnizori de servicii de sondaje sau studii de piață/anchete privind clienții.
Pentru efectuarea analizei datelor, testarea și cercetarea, monitorizarea tendințelor de utilizare și activitate, dezvoltarea caracteristicilor de siguranță și autentificarea utilizatorilor;
Pentru respectarea unei cerințe legale sau pentru protejarea drepturilor și activelor Societății noastre sau alte entități sau persoane, precum instanțe de judecată;
Autorități publice, auditori sau instituții cu competențe în realizarea de inspecții și controale asupra activității și activelor Societății, care solicită Societății să furnizeze informații, în virtutea obligațiilor legale ale acesteia din urmă. Aceste autorități publice sau instituții pot fi Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal, Inspecția Muncii, organele de poliție, Autoritatea pentru Protecția Consumatorului, Agenția Națională pentru Administrare Fiscală; Pentru prelucrarea de date derulată de Partenerii cu care intrați în relație, potrivit Termenelor și condițiilor, prin intermediul carrefour.ro și care prelucrează datele dumneavoastră în nume propriu, în calitate de operatori de date, vă rugăm să aveți în vedere politicile de confidențialitate oferite de acei Parteneri. Leia Business nu are niciun control asupra modului în care vă sunt prelucrate datele de către aceștia.
 
VII. Transferul datelor cu caracter personal
În contextul operațiunilor descrise mai sus, datele dumneavoastră cu caracter personal pot fi transferate în străinătate către state din Uniunea Europeană („UE”) sau Spațiul Economic European („SEE”).

Vă informăm prin prezenta că orice transfer realizat de Societate într-un stat membru UE sau SEE va respecta cerințele legale prevăzute în GDPR.

 

VIII. Prelucrarea datelor persoanelor cu vârsta de sub 16 ani
Toate activitățile de prelucrare a datelor cu caracter personal prezentate în această Politică se referă exclusiv la persoane care au cel puțin 16 ani. Utilizarea sistemelor, precum și a rezultatelor prelucrării este interzisă cu privire la persoanele care nu au împlinit această vârstă fără consimțământul părinților/reprezentanților legali ai acestora. În cazul în care, în ciuda eforturilor noastre rezonabile de prevenire, o astfel de prelucrare are totuși loc, o vom înceta odată ce observăm faptul că utilizatorii nu au împlinit vârsta menționată mai sus.

 

IX. Securitatea prelucrării datelor
Societatea vă informează prin prezenta că evaluează și actualizează constant măsurile de securitate implementate pentru a asigura o prelucrare a datelor cu caracter personal în condiții de maxima siguranță și securitate.

 

X. Drepturile de care beneficiați
În contextul prelucrării datelor dumneavoastră cu caracter personal, aveți următoarele drepturi:

 

a. Dreptul de acces la datele cu caracter personal prelucrate: aveți dreptul de a obține confirmarea faptului că datele dumneavoastră cu caracter personal sunt sau nu prelucrate și, în caz afirmativ, de a avea acces la tipul de date cu caracter personal și condițiile în care sunt prelucrate , prin adresarea unei cereri în acest sens către operatorul de date;

 

b. Dreptul de a solicita rectificarea sau ștergerea datelor cu caracter personal: aveți posibilitatea de a solicita,

prin adresarea unei cereri în acest sens către operatorul de date, rectificarea datelor cu caracter personal inexacte, completarea datelor incomplete sau ștergerea datelor dumneavoastră cu caracter personal în cazul în cazul în care (i) datele nu mai sus necesare în scopul inițial (și nu există un nou scop legal), (ii) temeiul juridic al prelucrării este consimțământul persoanei vizate, persoana vizată își retrage consimțământul și nu există alt temei legal, (iii) persoana vizată își exercită dreptul de a se opune, iar operatorul nu are motive legitime care să prevaleze pentru a continua prelucrarea, (iv) datele au fost prelucrate ilegal, (v) ștergerea este necesară pentru conformarea cu legislația UE sau legislația română sau (vi) datele au fost colectate în legătură cu servicii ale societății informaționale oferite copiilor (dacă este cazul), când se aplică cerințe specifice cu privire la consimțământ;

 

c. Dreptul de a solicita restricționarea prelucrării: aveți dreptul de a obține restricționarea prelucrării în cazurile în care: (i) considerați că datele cu caracter personal prelucrate sunt inexacte, pentru o perioadă care să permită operatorului să verifice exactitatea datelor cu caracter personal; (ii) prelucrarea este ilegală, însă dumneavoastră nu doriți ca să vă ștergem datele cu caracter personal, ci să restrângem utilizarea acestor date; (iii) în cazul în care operatorul de date nu mai are nevoie de datele dumneavoastră cu caracter personal în scopurile menționate mai sus, însă dumneavoastră aveți nevoie de date pentru a constata, exercita sau apăra un drept în instanță sau (iv) v-ați opus prelucrării, pentru intervalul de timp în care să verificăm dacă temeiurile legitime ale operatorului de date prevalează asupra drepturilor persoanei vizate;

d. Dreptul de a vă retrage consimțământul cu privire la prelucrare, atunci când prelucrarea are la bază consimțământul, fără însă a afecta legalitatea activităților de prelucrare realizate până în momentul respectiv;

 

e. Dreptul de a vă opune cu privire la prelucrarea datelor din motive legate de situația particulară în care vă aflați, atunci când prelucrarea se întemeiază pe interes legitim, precum și de a vă opune, în orice moment, prelucrării datelor în scopuri de marketing direct, inclusiv crearea de profiluri;

 

f. Dreptul de a nu face obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrare automatizată, inclusiv crearea de profiluri, care produce efecte juridice care privesc persoana vizată sau o afectează pe aceasta în mod similar într-o manieră semnificativă;

 

g. Dreptul la portabilitatea datelor, însemnând dreptul de a vă primi datele cu caracter personal pe care le-ați furnizat operatorului de date într-o formă structurată, utilizată în mod curent și care poate fi citită automat, precum și dreptul de a transfera respectivele date către un alt operator, în cazul în care prelucrarea are la bază consimțământul dumneavoastră sau executarea unui contract și se realizează prin mijloace automate;

 

h. Dreptul de a depune o plângere la Autoritatea de Protecție a Datelor (ANSPDCP) și dreptul de a vă adresa instanțelor de judecată competente.

Drepturile de mai sus pot fi exercitate în orice moment. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă încurajăm să adresați o solicitare în scris, datată și semnată sau în format electronic la următoarea adresă: Str. Virgiliu nr. 2, Ramnicu Valcea, România sau prin e-mail la abundentaonline@gmail.com. De asemenea, în cazul în care doriți să vă retrageți consimțământul acordat cu privire la scopurile de marketing direct, aveți posibilitatea de a utiliza opțiunea „dezabonare” care este inclusă în fiecare comunicare de marketing.

 

 XI. MODIFICĂRI LA ACEASTĂ POLITICĂ
Această Politică de Confidențialitate poate suferi modificări la anumite intervale de timp și poate fi actualizată de către Leia Business, după cum va fi necesar.

 

XII. CONTACT
Puteți adresa orice întrebare în legătură cu prezentul document către Responsabilul cu Protecția Datelor, care poate fi contactat folosind următoarele detalii de contact: abundentaonline@gmail.com

©2019 by Fara Gluten, Paleo, AIP, Vegan & Organics Products. Proudly created with Wix.com

GDPR                 ANPCANSVSA            Termeni si Conditii             Politica de Confidentialiate